onsdag 9 juli 2008

Cykelkorg i rotting. Eller cykelkorg i plast.


En riktigt FUL plastsak hittar man för 199 kr på Team Sportia. Om man nu vill ha förvaring på styret på sin MTB, är det nog snyggare med en liten väska. Eller något.

Bejaka de rosenmönstrade gardinerna och den virkande tanten i dig. En klassisk rottingkorg hittar jag för 179 kr på Dan mobility.


Det finns säkert de som tycker att en rottingkorg är det fulaste man kan hänga på en cykel. Vilket det också är om man sätter den på cykeln med fartränder. Men på en gammal Skeppshult är det lantlif och romantik. Danska nätbutiken Nordhjelm marknadsför den här nostalgiska rottinggrejen för 199 dkr. Hade något liknande på min DBS när jag var liten.

Budget. 98 pix på Harald Nyborg. Det finns en liknande med handtag på Sportex som kan dubbelarbeta som varukorg i affären.

Designhouse Stockholm har Marie-Louise Gustafsson gjort en småkul cykelkorg. Den är tydligen inspirerad av bordsdukarna som hennes mormor brukade servera eftermiddagste på. 675 riksdaler kostar det att transportera sina mjölpaket på ett medvetet designat sätt.

Japp, cykeln skall numera inte vara snabb, utan stabil och lastbar. Är egentligen ute efter en barnsadel, men de kom inte i lika roliga modeller....

Inga kommentarer: