fredag 8 augusti 2008

Bubbles är inte död.Den här tycker jag är rolig. Iallafall de första sjuttio sekunderna.

5 kommentarer:

Lloyd Kaufman sa...

När nu tveksam humor är på dagordningen; du bara MÅSTE se Troma-filmen Decampitated! Helt hysterisk splatter om en mordisk biodlare och obligatoriska campande tonåringar i en skog. I stället för den normala lågmälda skräckfilmsmusiken så spelas det glad storbandsswing i alla scener där någon skall tas av daga.

whilma sa...

Värre än Zombie-fåren? Eller den där alien-filemn där hjältarna har ihjäl aliens med slåttermaskin till countrymusik? Skall genast se hur tillgången ser ut på "Decampitated".

Gollum sa...

Fast kungen av alla humor-splatters är Peter Jacksons underbara "Braindead". Tätt följd av Bad taste, även den av Peter. Så fjärran Sagan om ringen :-). Har du inte sett Braindead så gör det. I dag.

Hawking sa...

Kaufmans filmbolag Troma är dock mästaren på att pumpa ut massor med amatörmässigt gjorda "rysare". Vem som helst får vara med och skådespela. Ofta tar dom bara någon från gatan. Mest kända Tromafilmerna är "Toxic avenger" och "Terrorfirmer" (som jag såg på premiären under filmfestivalen i Cannes :-). "Skådisarna" från Troma går alltid fram och tillbaka på Croisetten och störar sig klädda i filmkostymerna :-).

whilma sa...

Ja just. Jag hade faktiskt glömt att du är en sådan där Cannes-karl som faktiskt HAR vandrat de röda mattorna på filmfestivalen. Måste vara helt tokigt. Att Se Borat live i bikini. Nicole Kidman i paljettklänning. Och allt annat som sker runtomkring när c-kändisar vill kravla sig in i strålkastarljuset....