lördag 2 augusti 2008

En båt kommer lastad till Kajsa.

Eller kanske snarare ett paket från svärmor. Hon har varit i Borås och besökt Sagaforms outlet. Åtta tapas-glas och åtta sommartallrikar. Sånt som göt det kul att byta/slänga ut en och annan kantstött jag-har-ingen-aning-om-varifrån-tallrik.

5 kommentarer:

Bobby Ewing sa...

Snofsiga :-)

whilma sa...

Jomen. Bra med en svärmor. Själv köper jag bara grejor till Mathilda. Hörru du. Hur fungerar pagerank? Jag förstod nada. Externa och interna länkar och sökmotor. Handlar det om träffsäkerhet? Det handlar ju inte om besökare. Upplys mig.

Petri tårar sa...

Pagerank är ett mått på en sidas kvalitet. Hög pagerank ger en hög position vid googlesökningar och därmed fler besökare. Pagerank är oerhört viktigt i dag då utbudet av sidor är minst sagt enormt. En trea som du har nu har ett stort ekonomiskt värde då din sida hamnar högt vid sökningar på ord som återfinns i bloggen. Att köpa en sidoptimering som höjer från pr0 till pr3 kostar runt 40.000 och tar ett halvår. You have done good. Google tittar på hur fräscht ditt innehåll är, och om det finns konsekvens genom sidorna. Att länka ord inne i texten anses också positivt. Sammansättningen måste dessutom vara unik. "Duplicate content", dvs att använda annans text kan innebära att man bojkottas av Google och förlorar all pagerank omgående. Du har i dag samma pr som vi byggt upp sedan 1997 :-). Du bör som jag sagt innan börja jobba med tradedoubler. Du kan lätt dra in en tusenlapp eller mer i månaden utan någon insats. Titta hur Ali gjort på www.hittahjalp.se. Inte vackert men han har ca 1500:- i månaden på skräpet. Och han kör mest RSS. Du har "original content". Det är MYCKET bättre.

Colonel KFC sa...

Klargörande: nej, pagerank påverkas inte alls av antal besökare. Det är ett rent kvalitetsmått. Men en hög pr ger normalt så småningom många besökare då sidan flyttas upp i träfflistan på google. Var det pedagogiskt beskrivet?

Protuberance sa...

Dessutom... Du HADE en egen kajsaandersson.se domän där jag installerat senaste WordPress bloggerscriptet. Men du var för enveten för att använda den. Klantarsle!! Asch.. Jag får väl fixa det igen.. Ge inte bort gratis publicitet till Blogspot när du kan ha en egen domän!! Dumma Kajsa.