lördag 27 september 2008

Barnkalas för ettåring.

Kom att tänka på att Mathilda snart fyller ett år. Och att man kanske skulle ha ett litet kalas för henne. Tänkte jag. Och googlade på kalas för att hitta ballonger och såpbubblor. Jag blir alltid lika perplex och förvånad när jag trillar på det uppenbara faktum att barn är big buisness. Barnkalaslandet, Kalaspinglan, Kalaslandet, Celebrations och Barnguiden är bara några exempel på kalashysteri. Vill man ha en clown som livar upp stämningen i sann amerikansk sit-comanda kan man gå in på komikerklubben och botanisera. Jag blir alldeles matt. I ren protest mot kommersen tänker jag nöja mig med ballonger och gräddtårta. Tårtljus finns det på Buttericks. Det kanske blir en clown när Mathilda fyller moppe. På småbarn.se fanns det en del bra lektips för ett mer lågmält ettårskalas. Gå in under "aktiviteter" och därefter underrubriken "barnkalas". Nu skall jag snabbrasta Whilma och säga godnatt. Godnatt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Förbannade google-spider. I natt blev vi båda av med 2PR.. Orättvist. Vi är ju bäst.

kajsa sa...

ABSOLUT. Vi är da elite. Jag kollade på http://www.pagerank.se/. PR ger en etta. Och Alexa ger en nia. Som vilken amatör som helst. Beräkning av PR är och kommer att förbli ett mysterium för mig. Sedan undrar jag lite över tillförlitligheten i vissa verktyg.http://www.trafficestimate.com anser att jag har haft 110 000 besök den senaste månaden. Stämmer inte ALLS.

Anonym sa...

Jag har haft extrem Woodrufftrafik i dag. Misstänkte att det gick i repris. 90% av alla träffar kom via sök på Woodruff.