måndag 8 september 2008

Hi-fi rum. HVAC.

Biografrummets avskalade motsats. Finns det 1) ett rum över i villan med enskilt läge 2) en riktigt musikintresserad tekniknörd i hushållet 3) några hundra tusen över på bankkontot så kan man bygga sig ett hi-fi rum istället för biograf. Gå in på den här länken och dregla. Det finns ganska många idéer att sno hos Lavigneroon. Ljudkonsultandet är gratis i det här sammanhanget.

Danne skulle bokstavligt talat dö en liten död om han fick äga ett sådant rum. Och jag skulle roa mig kejserligt med att lyssna på val-brööl i surround. Ett hifi-rum vore dock inte bra för romantiken. Dannepannes helvetesmusik och growlande svartmetall i 3000 decibel skulle göra mig skogstokig på mindre än en vecka. Men fantisera är gratis.

2 kommentarer:

Permafrost sa...

Jag har haft flera rum enligt både ovan och nedan, men de användes i princip aldrig.. Men de är roliga att bygga!! Det är kul att montera in saker i väggarna och taken.

Coolast var min mattsvarta bio med absorbent-tak och väggarna prydda med originalposters från John Woo-klassiker som Hardboiled, Once a thief, The Killer etc. Och en av Schwarzenegger signerad Terminator 1. Fan vad mycket skit jag ägt i mitt liv. Utan att bli lycklig.

whilma sa...

Jag är grymt impad. Vägen till ägandet är ju halva grejen; att planera och samla och komplettera till perfektion. Och jag veeet. Ägande handlar inte om lycka, utan om att tillfredsställa behov. Verkliga eller inbillade. Grejor gör dig ofri, de måste skötas och tas om hand och förvaras. Alla människor lockas nog av tanken att bara äga sju saker. Men ingen vill göra uppoffringarna som det innebär. End of message.