onsdag 5 november 2008

Jehovas vittnen i Göteborg har missat något väsentligt.

För ganska länge sedan hade jag ett inlägg här på bloggen om Jehovas vittnen. Tro det eller ej, men det droppar in spridda kommentarer på det inlägget. Och etthundra procent av de kommentarerna vill att jag förmedlar en personlig kontakt med jehovas vittnen. Min ironi gick inte riktigt fram med andra ord.

Problemet verkar vara, att Jehovas vittnen inte är uppkopplade och kontaktbara i tvåtusentalets Sverige. De knackar dörr och tar sitt missionernade på allvar, men glömmer den lilla detaljen med återkoppling. När Sture har suttit på sin kammare och läst vakttornet är det svårt för honom att få kontakt igen. Försök själv att googla fram en personlig kontakt, inte ens via hemsidan vakttornet funkar det tillfredställande. Att hitta en mejladress till någon i Jehovaskyrkan verkar överhuvudtaget som ett omöjligt projekt. Inte ens på hitta finns sådana uppgifter.

Så. Kära rekryteringsansvariga på Jehovas vittnen. Tryck upp visitkort till Era rekryterare. Mycket billigare och intressantare att framställa än tidningen "Vakttornet". Och lägg upp hemsidor till de olika församlingarna ute i landet. Till och med svenska kyrkan har fattat vitsen med det. Såååå. Det här blir mitt sista blogginlägg i denna fråga.

Inga kommentarer: