måndag 5 januari 2009

Trettondagknut dansas julen ut.

Så imorgon är granens saga all. Fast vår plastgran monterades ned redan i fredags. På Ikea har det varit julgrnasplundring ända sedan nyår, så där har jag varit och handlat kulor för fem spänn och den där utebelysningskronan med snöbollar jag längtat efter. Nästan gratis. Julmys hit eller dit, nu har det nya året börjat. Nytt år, nya möjligheter.

2 kommentarer:

Paula sa...

God fortsättning på det nya året! Du kan FAKTISKT njuta av julen ett litet tag till, för det är TJUGODAGKNUT som julen dansas ut. Alltså den 13 januari. Knut har till och med namnsdag då! Jag tänker i alla fall njuta av min plastgran med 1500 diodlampor i några dagar till!! Massor med nyårskramar från mig!

kajsa sa...

Nu log jag ett alldeles väldigt brett leende. FemtonHUNDRA diodlampor!!Det är mycket glitter det. Nästa år blir det nog en diodgran på övervåningen. Om den får plats. Min plastgran åkte upp på vinden för en vecka sedan, jag orkade inte vänta på Knut. Granen var alldeles väldigt skev och vind och gjorde mig bara irriterad. Nästa jul försöker jag igen. Kraaaaaaam.