tisdag 12 maj 2009

Varning utfärdad för "Våtmarker".

Det här blogginlägget påminner om Rotten när den sajten var som störst (ni vet, när internet fortfarande var oskyldigt, och gottandet i våld inte var så utbrett och då tortyr och blod och våldspornografiska krigsbilder ännu inte trubbat av och brutaliserat människors psyke). På den tiden lät samvetets förmaning: "Kajsa, gå inte in på rotten, du kommer inte må bra och din hjärna kommer för alltid att vara besudlad av kunskaper du för alltid önskade att du inte ägde". Ha. Det är som att säga till en tioåring att skräckfilmer är förbjudna för att de ger mardrömmar. Men till mitt försvar. Skall sägas. Att jag bara var inne på Rotten en enda gång och vände. Det är inte så kul med autentiska bilder på svarta dahlior.

Iallfall. I helgen läste jag en bokrencension. Enbart recensionen. Jag kommer ALDRIG att läsa boken. Om du känner för att bli kräksjuk och illamående enbart av en hög med bokstäver, skall du följa nedanstående länk. Det är ingen tröst att romanen är fiktiv. Det finns ju en kvinnlig författare i Tyskland som fantiserat ihop skiten, antagligen med egna erfarenheter som grund. Och dessutom. Det finns säkert MASSOR av människor som sysslar med sjukare och äckligare saker. Allt som går emot uppfostran och moral har ju alltid lockat till revolt. På det ena eller andra sättet.
Du är härmed varnad. På egen risk följer tioåringen den här länken . Charlotte Roche heter författarinnan. Tillåt mig citera Alfred Neumann i MAD: *blaaaarrrff*

1 kommentar:

The king of bedside manors sa...

Ha! Du KOMMER att läsa den om den ramlar på dig, det vet du. Aldrig att du kan motstå något sådant. Och rotten? Jag trodde du föredrog ogrish.com (numera LiveLeak).