tisdag 16 september 2008

Mobilen fungerar. Igen.

Lillan fick tag i mobilen i förrgår och satt och sög på den i säkert flera minuter innan jag anade oråd. Vanliga mobiler tål inte väta. Saliv räknas som väta. Mobilen har därför legat på tork. Och den har rengjorts med T-sprit efter konstens alla regler. Knapparna kärvade nämligen. Saliv över knappar är ungefär som att spilla coca-cola över datorns tangentbord. Tangenterna fastnar på intryckt läge. Ingen större skada skedd. Mobilen fungerar hjälpligt, bara jag inte behöver skriva ord med p, u och v. Den enda jag kan bli sur på är mig själv. Mathilda upptäcker bara världen. Jag skall önska mig en ny mobil i julklapp.

4 kommentarer:

Sebastian sa...

Härlig teckning!!!!

Paula sa...

Visst är det härligt med barn!! Tålamodet prövas ideligen. Lite kul att du nu inte kan skriva P, U och V. Får jag ett sms där det står "Hej a la", så vet jag alltså att det är från dig:).
Kram Paula

kajsa sa...

"a la" passar finfint för Mathilda, hon är nämligen inte så duktig på konsonanter. Hon ljudar vokaler. Så "Paula" blir i lillans värld aaaauuuua. Jag börjar se ett strategiskt mönster i hennes framfart....

Anonym sa...

Ja, att betvinga världen och forma den efter eget tycke. Om 10 år säger vi säkert alla aaaauuua till Paula. Tack vare eller på grund av, Mathilda.