torsdag 15 januari 2009

Odd Molly på nätet.

På min "att äga"-lista står en Odd Molly-blus. Skall belöna mig med en sådan i slutet av mars. För då har jag tränat fyra gånger i veckan i två månader. Ännu så länge är det fyra gånger i veckan i två veckor - det vill säga; jag kan fortfarande hoppa av tåget och lägga mig i soffan och äta snickers. Jag behöver en morot på gåbandet. En sådan där som svajar i slutet av metspöt om jag skulle få för mig att tröttna. Sajter i Sverige som säljer odd molly är Stayhard, Redhe, Zoovillage, Folkart, Tintinstyle, Countrydreams och SidandSally. Bland andra. Inte ens på rea är Odd Molly särskilt billigt och det är smart av Per Holknekt. Om märket är snäppet för dyrt innebär det en liten uppoffring att inhandla ett plagg. Vilket i förängning innebär att varumärket blir statusladdat. Vilket i sin tur innebär att lilla fröken Andersson får ha-begär. Vi får väl se om jag bär en sådan där vitröd blus i slutet av mars.

2 kommentarer:

sara sa...

det är mååånga på mitt jobb som har odd molly, tyvärr är det skitkass kvalité och endast ett "status märke" som blir mindre och mindre populärt pga av kvalittén. nk har 50% på odd molly nu

kajsa sa...

Med andra ord. Skulle en sådan där vitröd blus kosta 129:- på HM och släppa trådar efter första tvätten. Skall iallfall gå till NK och "bara titta". Tack för tipset :-)