måndag 7 september 2009

Flyttfärdig.

Nästan uppackad och flyttstädet kvar i den gamla lägenheten. Någon som är sugen på att putsa elva fönster och en inglasad balkong? Nähä. Tänkte väl det. Jag är inte så sugen jag heller. Skall ta det lilla lugna i en vecka till. Sedan är det dags att städa ut det gamla livet ur den gamla lägenheten. Det har sina för och nackdelar att betala dubbel hyra i en månad. Nackdelen är att flytten blir som att dra av ett gammalt plåster lååååångsamt. Istället för att dra loss det med ett ryck. Tja. Ni fattar.

Dessutom har jag inget inernet i lägenheten. Det dröjer tydligen tre veckor innan de har kopplat ihop sladdarna ordentligt. Eller tryckt på rätt knappar. Vad vet jag. Lilla fröken Andersson är iallafall på en ofrivillig (välbehövlig) skärmavgiftning. Man KAN leva utan internet. Jag har iallafall inte köpt mig en quick fix i form av dongel. Ännu.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Snygg blogg!
Ser att du gillat fina leksaker. Ville bara tipsa om att kalikå har öppnat butik på Linnégatan i Göteborg ;) tant grön har bytt inriktning.

Anonym sa...

Hej! Snygg blogg! Ser att du gillat fina leksaker. Ville bara tipsa om att kalikå har öppnat butik på Linnégatan i Göteborg ;)