söndag 24 januari 2010

Outlet märkeskläder på nätet.

Ellos är ett passerat kapitel. Numera finns ju både Lindex och Gina Tricot som webshop. Den som vill leta märkeskläder till vrakpriser går med fördel in på Lager 157 (billigt men inte alltid ett imponerande utbud), Acne Outlet (den som gillar Acne-jeans kan göra grymma fynd), Vingåkers Factory Outlet (filial till Tiger of Sweden, alltid snygga kläder - tyvärr är tretusen för en jacka lika dyrt som sextusen, så det spelar liksom ingen större roll att det är halva priset) och så kan man gärna besöka den lilla uppstickaren Lyxoutlet.

4 kommentarer:

erica sa...

Hej på dig=) vad glad jag är att jag hittat hit. Är alltid lika kul att hitta andra inspirerande bloggar...jag skriver mycket om
mat, inredning, mode och livet som ung fru och tvåbarnsmamma, men det är ju minst lika kul (om inte roligare) att läsa det andra skriver!

Massa kramar
/Erica

ps: eftersom jag hittat hit känns det ju inte mer än rätt att ge dig möjligheten att se vem jag är, gillar själv inte anonyma kommentarer, hihi...ds

http://erica.myshowroom.se

Lotta sa...

Äntligen är du tillbaks igen!!
Hoppas ni mår bra allihop och att Mathilda växer och frodas.
Kram.

Veronique sa...

Var med och tävla om Spotify invites på min blogg! :)Kram /Veronique

Outlet sa...

Spana in OutletSverige.se, finns de flesta riktiga outletbutikerna och även online del med nedsatta kläder från nätbutiker.